Over ons

Bij Lagerweij Woning- en Projectstoffering in Stroe kunt u terecht voor uw complete woningstoffering. Lagerweij Woning- en Projectstoffering is een eenmanszaak, opgericht in 2005, met ruim 15 jaar ervaring in het vak. Wij verzorgen de complete woningstoffering voor particulieren en projecten voor bedrijven.

Het ruime assortiment van Lagerweij Woningstoffering bestaat uit tapijt, vinyl, PVC vloeren, laminaat, raamdecoratie en buitenzonwering van bekende A-merken. Maar ook voor insecten werende horren, traplopers, karpetten op maat en kunstgras kunt u hier terecht.

Vakwerk en kwaliteit staat voorop. U krijgt een deskundig advies in onze showroom, waar u alle productstalen op uw gemak kunt bekijken. Als u uw keuze heeft gemaakt, komen wij eerst bij u thuis inmeten en bekijken we de situatie. Eventueel kan uw keuze hierop nog aangepast worden. Vervolgens kunnen wij een exacte prijsopgaaf doen. Na akkoord worden de producten besteld en maken wij een afspraak om de werkzaamheden bij u uit te voeren.

Het voordeel van Lagerweij Woning- en Projectstoffering?  Advies, inmeten en het leggen van de vloer of het monteren van raamdecoratie wordt door dezelfde persoon gedaan. Zo weten wij precies wat uw wensen zijn en wat afgesproken is. Bovendien krijgt u altijd een scherpe prijs! Stofferen is vakwerk.